Salı, Mart 19, 2024
Home > Estetik Ameliyatlar > 2010 Dudak estetiği – fiyatı

2010 Dudak estetiği – fiyatı

estetik_haber_01_141001Estetik (veya kozmetik) cerrahi plastik cerrahi içinde bir yan daldır. Estetik cerrahi vücut imajının daha güzel ve mükemmele ulaştırılmasını sağlamak için yapılan ameliyat ve girişimlerle uğraşır. Burada tıbbi bir problemden çok estetik problemler söz konusudur. Estetik cerrahi vücudun birçok bölgesinde gerçekleştirilebilir, örneğin yüz, göğüs ve karın. Günümüzde estetik ameliyat olmak utanılacak bir şey değildir. Aksine hem tıp alanında oluşan gelişmeler, hem de tüm dünyada insanların yaşam standartlarının yükselmesine bağlı olarak güzellik kavramının öneminin artması estetik ameliyatlarının giderek yaygınlaşmasını sağlamıştır.Türk Plastik Cerrahisi gerek bilimsel, gerekse cerrahi yetenek olarak dünyada çok iyi bir yere sahiptir. Dünyada yapılan tüm plastik ve estetik cerrahi operasyonlar ülkemizde aynı kalitede yapılabilmekte, birçok yabancı uyruklu hasta ülkemize gelerek ameliyat olmaktadır.
Estetik cerrahide her zaman estetik değil, bazen de tıbbi problemler çözülür. Örneğin aşırı şişman bir gövdenin veya aşırı boyutlarda büyümüş memelerin cerrahi olarak düzeltilmesi hem tıbbi hem de estetik problemleri birlikte çözmektedir. Bir organın estetik düzeltilmesi yanında fonksiyonu da son derece önemlidir. Örneğin: estetik burun cerrahisinde şekil ve nefes alma problemleri birlikte düzeltilmelidir.
Estetik ameliyatlar ruh ve beden sağlığı yerinde olan herkese kişinin isteği doğrultusunda uygulanabilir. Fakat bazı ameliyatlar için yaş sınırlaması, yada o ameliyatın yapılabilmesi için ideal olan bir yaş vardır. Örneğin kepçe kulak ameliyatı 6 yaşında, meme büyütme ve burun estetik ameliyatları 17 yaş üzerindeki kişilere ve yüz germe ameliyatları da 40 yaş üzerindekilere yapılmalıdır.

Dudak 1.000-3.000 TL

Estetik fiyatları detaylı

Estetik Merkezleri

Fiyatlar hakkında detaylı bilgileri estetik merkezlerinden öğrenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir